video
INSPIRATIE

Laat een goede indruk achter!

Ga je verhuizen? Of heb je net een verbouwing gehad? Hoe leuk is het dan om een video te maken van je nieuwe locatie. Zo neem je de medewerkers, klanten, partners en andere mensen mee en geef je ze een kijkje achter de schermen. Zij zien meteen waar je werkt en kunnen je (nieuwe) kantoor bekijken!

Green Screen voorbeeld

Met een green screen video zijn er eindeloos veel mogelijkheden! Een ‘simpele’ uitleg video kan je op deze manier veel interessanter en leuker maken.

Om het nog dynamischer te maken, kun je gebruik maken van motion graphic. Dit zijn geanimeerde elementen die je toevoegd om je verhaal en/of boodschap nog duidelijker over te brengen. Handig voor bij een e-learning video bijvoorbeeld!

 

Meercamera registratie

Een meercamera theaterregistratie is de manier om jouw voorstelling, dans of cabaret vast te leggen.

Tijdens de theatervoorstelling ‘Zo Vader Zo Zoon’ van Jon van Eerd, kan je niks anders dan dolkomische en hilarische situaties verwachten. Het was aan SoMMedia om het op beeld net zo leuk en hilarisch te maken alsof je in het publiek erbij zit. Een registratie herverteld namelijk de publieks ervaring en is leuk om terug te kijken.

Koffie talkshow

Brita is expert in het optimaliseren van water. De allerlekkerste koffie? Die zet je met water dat is gereinigd door de filter van Brita. Baristakampioenen weten alles over dat kwaliteitsverschil én kunnen daar dus het beste over vertellen. In deze zesdelige interviewserie met verschillende koffie-experts praten de barista’s over de smaak en aroma’s van koffie en hoe Brita daar haar steentje aan bijdraagt.

Bedrijfsvideo van staal

Hendrik Veder Group maakt (wereldwijd) staalkabels en touwen voor met name havens en de maritieme industrie. Voor een bedrijfsvideo legden wij al hun kernactiviteiten vast. Zes dagen liepen we mee in een bijzondere omgeving en legden we het indrukwekkende vakwerk van dichtbij vast: van een hardwerkende touwenknoper tot collega’s die een staalkabel keuren. Een eindresultaat om trots op te zijn!

Aftermovie skitrip

Wij staan hier te springen als we weer eens naar mooie locaties mogen. Voor Nobleo mochten we mee op skivakantie! Vier dagen lang legde onze filmcrew alle activiteiten van het personeel vast. En dus gingen we van die berg af, mét een camera. De après ski sloegen we natuurlijk ook niet over. Met het mooiste beeldmateriaal maakten we een supervette aftermovie. De hele wereld kon vervolgens meegenieten en zien wat een tof bedrijf Nobleo is.

Testimonial uit het Noorden

Een recensie krijgen over een product of dienst is altijd fijn voor de credibility van je bedrijf. Maar waarom erover schrijven als je het ook kunt laten zien?

Met een testimonial kun je de kijker direct overtuigen van jouw product of dienst door een gebruiker te interviewen die dit regelmatig gebruikt.

Nieuw product introduceren

Een nieuw product introduceren is altijd spannend. Om zeker te weten dat deze goed valt bij jouw klanten kun je een video laten maken. Met een video kan je niet alleen het product laten zien, maar ook het verhaal erachter vertelt.

Belangrijke instructies

De veiligheid van studenten is belangrijk voor de TU/e. Voor deze universiteit in Eindhoven produceerde SoMMedia een een videoserie met daarin duidelijke en doeltreffende instructies over de veiligheid in het laboratorium en het terrein. Met een video weet je zeker dat elke student exact dezelfde informatie voorgeschoteld krijgt. Dat is nog eens efficiënt communiceren!

Bekend van TV

Waarschijnlijk heb je ze weleens gezien: de Grando commercials. Ze zijn vaak lang op de buis, omdat ze zo goed scoren. Wil jij dat ook? Bij het maken van een commercial komt een hoop kijken. Natuurlijk moet de video naadloos passen bij je huisstijl en wensen. Maar een commercial op tv moet ook technisch goed aangeleverd worden. Ook daar ontzorgt SoMMedia in.

Medewerkers nodig?

Voor Gemeente Geldrop-Mierlo heeft SoMMedia een wervingsvideo gemaakt. In deze video geeft een collega een rondleiding en vertelt over de voordelen om te werken bij de gemeente. Zo krijgt de geïnteresseerd direct een goede indruk van de toekomstige werkomgeving en sfeer!

Open dag hogeschool

Voor dit project produceerden we samen met dramadocenten een video om jongeren te helpen met een studiekeuze. De vier unieke studieroutes van Nuenens College brachten we op een moderne manier in beeld, zodat toekomstige leerlingen op de hoogte waren van de verschillende mogelijkheden. Een resultaat om trots op te zijn!

Let’s talk

Strijp-T – Gebouw TQ1
Achtseweg zuid 157C
5651 GW Eindhoven
+31 40 29 13 111