Livestreams met impact

Livestream bij ons in de studio

Met 10 personen tegelijk een presentatie geven waarbij ieder zijn of haar zegje doet? Of juist een kerstborrel als uitzending? Wij doen het allemaal. Bij SoMMedia ben je aan het juiste adres voor elk next-level live event. In onze studio op Strijp-T beschikken wij over alle know-how, equipment en ruimtes om succesvolle livestreams neer te zetten.

In onze studio kun je kiezen voor verschillende settings. Misschien wil je graag zuilen voor één of meerdere presentatoren, een tafelopstelling of juist een huiselijke sfeer met fauteuils. Wij bieden jou alle opties en kiezen samen wat het beste past bij jouw livestream. Heb je andere wensen, zoals eigen meubels in de studio? Ook dan denken wij graag mee met je mee. Niets is ons te gek.

Bekijk nu onze studio!

 

Van A naar
Livestream

Kom samen in een online omgeving, want er zijn genoeg voordelen! Je leest ze hier.

Instarts

Heeft je verhaal ondersteuning nodig, zoals een gave intro, uitlegvideo’s of juist een informatieve presentatie? Alles kan! Wij doen er alles aan om jouw uitzending zo goed mogelijk te maken. Niet alleen vooraf opgenomen visuals kunnen worden gedeeld tijdens het live event. Mensen kunnen bijvoorbeeld ook live inbellen via Teams of andere programma’s. Zo kan een expert vanuit het buitenland toch zelf een aanvulling doen op jouw verhaal.

Professionele ondersteuning

Voor elke show kijken wij naar de wensen van de klant en welke crew het beste hierbij past. Op basis hiervan stellen wij een groep ervaren technici samen. Zij zorgen voor licht, geluid en beeld door middel van microfoons, studioverlichting en verschillende camera-opstellingen. Alles om jouw stream zo goed mogelijk in beeld te brengen! Is de show bij ons in de studio, dan kun je zelfs de achtergrondkleuren aanpassen naar jouw huisstijl.

Heb je gekozen voor een externe locatie? Dan komen wij daar graag eerst kijken, zodat we weten wat we kunnen verwachten.

Platform op maat

Wist je dat je een event via ons eigen platform, Your Online Event, compleet in de look-and-feel van jouw huisstijl kunt maken? Voor een succesvol online eventbeleving kun je met deze tool een leuke en interactieve omgeving creëren voor de kijker. Voorzien van chatfuncties, polls, foto’s insturen en meer. En ook nog eens beveiligd, want onze online omgeving is alleen toegankelijk voor geregistreerde gasten.

Wil je liever gebruik maken van je eigen platform? Dan kan dit natuurlijk ook in overleg.

Verbind offline met online!

Verbinden doe je samen, door middel van interactie

 

Vragen stellen

Tijdens een livestream kan de kijker de presentator wél zien, maar de presentator de kijker niet. Hoe zorg je dan toch voor verbinding en interactie? Dat kan door kijkers de gelegenheid te geven om live vragen in te sturen. De presentator beantwoordt de vragen dan tijdens de uitzending. Op deze manier creëer je toch een connectie met de kijker, ook al zijn zij er fysiek niet bij.

Foto’s insturen

Het is fijn om een beeld te hebben van je kijkers. Maar hoe doe je dat, als je elkaar niet ziet? Daar hebben we natuurlijk over nagedacht. Met een handige QR-code kan je de kijker vragen om tijdens het event een foto in te sturen. Deze kan ook getoond worden aan kijkers. Zo zijn jullie alsnog een beetje samen!

Doe mee met de Poll

Met een leuke poll kun je de kijker een stelling of vraag laten beantwoorden. Deze komen direct binnen in de uitzending en kunnen dan ook meteen live behandeld worden. Een andere optie is dat de kijker tijdens korte break out-sessies met elkaar over stellingen of vragen kunnen discussiëren.

Wordcloud

Een wordcloud is geweldig voor het visualiseren van ongestructureerde gegevens. Hoe het werkt? We geven een voorbeeld: de kijker heeft bij een vraag een aantal antwoordopties. De antwoorden die het vaakst zijn gegeven, zijn groter afgebeeld dan de rest. Een wordcloud wordt getoond tijdens de live uitzending, om zo meer inzicht te krijgen in patronen.

Hybride event op locatie

Wil je liever dat we bij jou op kantoor komen, zodat de omgeving vertrouwd is? Dat kan! Wij laden gewoon onze bus vol en komen naar je toe. Heb je een super toffe externe locatie op het oog, waar je het liefst een hybride event zou willen organiseren? Waar de mensen zowel fysiek als digitaal aanwezig kunnen zijn? Ook dan staat SoMMedia tot je dienst!

 

 

Download je gratis whitepaper

Gebruik deze 10 tips om jouw event een groot succes te maken!