Livestreams met impact

Livestream bij ons in de studio

Bij SoMMedia ben je aan het juiste adres voor een next-level live event! In onze studio op Strijp-S beschikken wij over de know-how, de equipment en de ruimte om succesvolle livestreams neer te zetten. Met 10 personen tegelijk een presentatie geven waarbij ieder zijn of haar zegje doet, of juist een dekerstborrel als uitzending. Wij doen het allemaal.

In onze studio kun je kiezen voor verschillende settings, denk aan zuilen voor 1 of meerdere presentatoren, een tafel opstelling of wat huiselijker? Kies dan voor de fauteuils. Kortom we hebben alles onder een dak. Wij bieden de opties en kiezen samen wat het beste past bij jouw livestream. Heb je andere wensen, zoals eigen meubels in de studio, dan denken wij graag mee met je mee! Niets is ons te gek.

Wil je een impressie van onze studio? Klik dan hier voor de foto’s en de plattegrond.

Van A naar
Livestream

Kom samen in een online omgeving! De voordelen die SoMMedia biedt voor jouw livestream.

Wij houden het eenvoudig

Wij zien livestreams voor wat ze zijn; duidelijk, toegankelijk, informatief, educatief en vooral heel tof!

Wij maken het niet moeilijker dan het is. Jij zorgt voor jouw verhaal en hoe je dit wilt overbrengen. SoMMedia zorgt voor de rest! Wij denken graag met je mee om jouw tofste ideeën werkelijkheid te maken. Zodat jouw livestream nog dynamischer wordt.

Kortom een professionele meercamera live uitzending met interactieve speler? Dan ben je bij SoMMedia aan het juiste adres!

Platform op maat

We kunnen het event via ons eigen platform, Your Online Event, compleet in de look-and-feel van jouw huisstijl maken! Voor een optimale online event beleving kan je met deze tool een leuke en interactieve omgeving creëren voor de kijker. Voorzien van chat functies, polls, foto’s insturen en meer. Beveiligd en wel. Onze online omgeving is alleen toegestaan voor geregistreerde gasten, zo houd je ook je online event veilig.

Wil je liever gebruik maken van je eigen platform? Dan kan dit natuurlijk in overleg!

Instarts

Gave intro’s, uitleg video’s of juist een informatieve presentatie; alles wat nodig is om jouw verhaal te ondersteunen kan gebruikt worden tijdens de livestream! Wij doen er alles aan om jouw uitzending/event zo goed mogelijk te maken.

Niet alleen vooraf opgenomen visuals kunnen worden gedeeld tijdens het live event, maar ook kunnen wij mensen live laten inbellen! Bijvoorbeeld via Teams of andere programma’s. Zo kun je een expert die vanuit een ander land of ander continent toch zelf een aanvulling laten doen op jouw verhaal.

Professionele ondersteuning

Voor iedere show kijken wij naar de wensen van de klant en welke crew het beste hierbij past. Op basis hiervan stellen wij een groep ervaren technici samen. Zij zorgen voor licht, geluid en beeld door middel van microfoons, studioverlichting en verschillende camera opstellingen zodat jouw stream zo goed mogelijk in beeld wordt gebracht. Is de show bij ons in de studio, dan kun je zelfs de achtergrond kleuren veranderen naar jouw huisstijl.

Heb je gekozen voor een externe locatie dan komen wij graag eerst kijken zodat we weten waar wij mee moeten werken.

Verbind offline met online!

Verbinden doe je samen, door middel van interactie

Vragen stellen

De kijker kan de presentator wel zien maar de presentator de kijker niet. Om toch voor verbinding en interactie te zorgen kan de kijker live vragen insturen. Zo kan de presentator deze vragen tijdens het event beantwoorden. Op deze manier creëer je toch een connectie met de kijker, ook al zijn zij er fysiek niet bij.

Foto’s insturen

Met de handige QR code in ons platform kan je de kijker vragen om tijdens het event een foto in te sturen! Niet alleen ziet de presentator deze, maar ook kan deze getoond worden tijdens de uitzending. Zo zijn we toch allemaal een beetje samen.

Doe mee met de Poll

Met een poll kan je een stelling of een vraag en geven de kijker hierop laten antwoorden. Deze komen direct binnen in de uitzending en kunnen meteen live behandeld worden.

Een andere optie is dat de kijker tijdens korte break-out sessies met elkaar over stellingen of vragen kunnen discussiëren.

Wordcloud

Deze zijn geweldig voor het visualiseren van ongestructureerde gegevens. De kijker kan een aantal antwoorden invullen op een vraag, de woorden die het vaakst zijn gegeven zullen groter zijn dan de rest. Dit kan getoond worden tijdens de live uitzending, om zo meer inzicht te krijgen in patronen.

 

 

Livestream bij jou op locatie

Wil je liever dat we bij jou op kantoor komen zodat de omgeving vertrouwd is? Dat kan! Wij laden de bus vol en komen richting jou!

Heb je een super toffe externe venue op het oog, waar je het liefst een hybride event zou willen organiseren? Waar de mensen zowel fysiek als digitaal aanwezig kunnen zijn? Ook dan staat SoMMedia tot je dienst!

 

 

Download onze whitepaper

Gebruik deze 10 tips om jouw event een groot succes te maken!