livestream
INSPIRATIE

Live(stream) een Opendag

Gedurende een pandemie is het erg uitdagend om een open dag te organiseren omdat fysieke evenementen verboden waren. Samen met Nuenens College is er nagedacht over een innovatieve oplossing om de toekomstige studenten een goed indruk te geven van de school en opleidingen. Dit hebben we gedaan door slim gebruik te maken van ons platform en zo voor iedere leer route een aparte livestream studio in te richten. De bezoekers konden live mee kijken en vragen stellen aan de docenten.

De (live) Kerstshow

In tijden dat het lastiger is om veel mensen bij elkaar te krijgen is een livestream natuurlijk ideaal. Je kunt kiezen voor verschillende settings, meerdere sprekers of zelfs voor een DJ en een aardappelschil wedstrijd!

Ook hier weer bedenken de bedrijven de leukste manieren om toch interactie te krijgen met hun kijkers.

Hybride stream

Een livestream is de beste oplossing om veel mensen in een keer te informeren. Vaak gebeurt dit online, vanuit een studio of een andere (mooie)locatie. Tegenwoordig is het ook mogelijk om mensen uit te nodigen tijdens deze livestreams. Zo kunnen mensen in de zaal mee kijken.

Op deze manier creëer je interactie met de kijkers op afstand, en de kijkers in de zaal. Met een simpele QR code kan iedereen mee doen!

Zuiltjes

Heb je twee presentatoren of sprekers of werk je met een wisselspreker? Dan is de makkelijkste optie om te kiezen voor twee zuiltjes.

Zo houd je nog ruimte over in de studio voor andere decor stukken? Of een kleine demonstratie hoe je moet handballen bijvoorbeeld.

Grote tafelsetting

ACE bestaat 10 jaar, dat betekent reden voor een feestje! Voor dit live event mocht SoMMedia de video’s verzorgen, de studio op locatie en het hele vormgevingspakket om de show extra feestelijk te maken. Niet alleen hebben we op een spectaculaire locatie mogen filmen, ook was de prachtige privé collectie auto’s van Lauwmans aanwezig. Erg bijzonder event! Het mooiste van alles is nog, dat iedereen (met een toegang tot de livestream) mee kon kijken en het succes kon vieren.

Desk

Toch liever staan maar wel het een en ander willen laten zien? Dan kan je voor een taartpunt kiezen.

Bij de taartpunt kun je met max. 3 mensen aan tafel staan. Je kunt deze setting eventueel uitbreiden met extra zuiltjes aan de zijkant of juist een demonstratie van een product. Overleg met de project manager wat de mogelijkheden zijn.

Eigen meubels

In de studio hebben we een aantal standaard meubelstukken. Heb je een eigen meubelstuk of graag iets anders wat je graag op beeld wilt hebben? Dat kan!

Bespreek de mogelijkheden met de project manager.

Fauteuil setting

Voor in de studio hebben wij een aantal standaard settings die je kunt kiezen. Waaronder een fauteuil setting voor als je een huiselijke sfeer wilt creëren. Hoe zit dat er dan uit? We hebben een kort fragment met deze setting.

Let’s talk

Gebruik de kracht van video.
Wij helpen jou hierbij.

Strijp-T – Gebouw TQ1
Achtseweg zuid 157C
5651 GW Eindhoven
+31 40 29 13 111

Laat hier je gegevens achter

Binnen 1 uur neem ik contact met je op!