Versterk je video met

  Motion

  graphic

Wat zijn motion graphic?

Letterlijk vertaald zijn het ‘bewegende beelden’. Motion graphics zijn geanimeerde illustraties, die gebruikt worden in video’s. Denk aan bewegende tekst, grafieken of pictogrammen. Waarom het dé manier is om jouw digitale marketing naar een hoger niveau te tillen? Onderzoek heeft aangetoond dat bewegende beelden de aandacht effectiever vasthouden dan tekst of beeld dat niet beweegt. Dus, als je de aandacht van jouw publiek wil trekken is motion graphics de oplossing.

Neem nu contact op!

Animatie laten maken? Bij SoMMedia bieden wij verschillende stijlen die past bij jouw boodschap!

Zo gaan wij te werk

Strategie

Het startschot is een verkennend gesprek. Tijdens deze kennismaking stellen we alvast wat vragen zodat het in onze hoofden al creatief gaat borrelen. Wat is jouw boodschap die je wilt overbrengen en welke stijl past hier het beste bij.

Ontwikkeling

We proberen in jouw verhaal te kruipen om zo jouw boodschap zo krachtig mogelijk over te brengen. Dit doen we met een kleine interview met onze ervaren tekstschrijvers, die maakt vervolgens een script met een bijpassend beeld voorstel.

Productie

In deze fase gaan wij het beeld voorstel leven in blazen! De personages worden geanimeerd we kiezen de juiste geluidseffecten en zorgen voor een passende track en voilá… Jij hebt een flitsende animatie.

Waar kun je motion graphic voor gebruiken?

Motion graphics kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. We hebben een paar voorbeelden voor je op een rijtje gezet:

  • Reclames: dankzij motion graphics presenteer je jouw product goed en professioneel
  • Social media: korte en pakkende bewegende afbeeldingen of video’s zijn ideaal om de aandacht van jouw volgers op social media te trekken
  • Presentaties: dankzij motion graphics worden je zakelijke presentaties levendiger en interactiever
  • Uitlegvideo’s: complexe concepten kun je door motion graphics eenvoudig en begrijpelijk uitleggen
  • Evenement: voor de promotie van evenementen, zoals webinars, seminars of workshops

Plan een videocall

Heb je plannen voor een overtuigende animatie of een professionele video? Bij SoMMedia staan we klaar om je te assisteren. Ons team van ervaren creatieve professionals is enthousiast om samen met jou te werken, en jouw boodschap van concept tot realiteit te brengen.

Plan vandaag nog jouw videocall en ontdek de kracht van visuele storytelling voor jouw merk!

Maak nu een afspraak!

Laat hier je gegevens achter

We nemen z.s.m. contact met je op!