Met Your Online Event creëer je interactie met je publiek tijdens je livestream, webinar of webcast!

Jouw livestream tot een succes

Welkom bij SoMMedia

Wat leuk dat je interesse hebt in een livestream van SoMMedia. Of dit nu in onze eigen studio, Studio op T is, of bij jou op locatie geen probleem! Hier onder vind je meer informatie over de verschillende settings die je kunt kiezen, extra vormgeving en andere belangrijke informatie. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met onze project manager!

Personaliseer je livestream

Je hebt gekozen voor een livestream, top! Om je kijker een mooie te geven kun je kiezen voor extra add-ons die jouw livestream nog meer personaliseren. Hieronder vind je de vormgevingspakketten van SoMMedia. De vormgevingspakketten zijn de visuals die voorafgaand of tijdens jouw livestream te zien zijn. Alle visuals worden volledig aangepast naar de huisstijl en zorgen zo voor de herkenbaarheid voor jouw kijker.

Bijlage visuals

 

 

 

Pakket 1
Basic

Het basic pakket zit standaard inbegrepen bij een webinar. In dit pakket wordt er uitgegaan van een standaard layout.

Wil je hier meer vrijheid in of meer kunnen aanpassen? Bekijk dan de andere pakketten.

Pakket 2
Plus (€350)

In dit pakket kan de keuze gemaakt worden welke visuals custom gemaakt worden. Stream visuals of platform visuals.

Wil je alle visuals kunnen aanpassen? Bekijk dan pakket 3.

Pakket 3
Custom (€700)

In dit pakket worden alle visuals custom gemaakt. Zo levert SoMMedia stream visuals en platforms visuals aan die geheel passen in de huisstijl.

Pakket 4
Video (€750)

Bij pakket 4 krijg je als aanvulling op je livestream 3 video’s. Een leader, een bumper en een outro. Deze worden geheel volgens huisstijl en passend bij het thema van de livestream gemaakt. Dit pakket een uitbreiding op pakket 1, 2 en 3.

Bekijk hier de voorbeelden

Het platform voor jouw livestream

Ben jij op zoek naar de oplossing om jouw evenement online te organiseren? Maak dan gebruik van YourOnlineEvent!

Het platform dat de mogelijkheid biedt om in een online omgeving bij elkaar te komen. Wij zorgen ervoor dat jouw gasten een optimale online beleving hebben van het evenement. Denk hierbij aan het bekijken van een plenaire sessie, samen sparren in een break out room of even relaxen met een kopje koffie tijdens een virtual coffee.

Naar het platform

Een optimale online beleving

Interactie

In onze tool zijn er meerdere vormen van interactie mogelijk. De meest bekende is de chat, zo kunnen kijkers live anoniem of openbaar vragen stellen aan een team van moderators. In de chat functie is het niet alleen mogelijk om tekst te sturen. Je kunt ook aan de kijkers vragen om foto’s in te sturen.

Customizable

Wil je de online omgeving helemaal om toveren met jouw eigen huisstijl? Wij bieden verschillende pakketten aan om dit helemaal te laten aansluiten bij jouw identiteit.

Breakout sessies

Niet 1 maar meerdere livestream locaties? Dit kunnen wij allemaal tegelijk hosten, allemaal in 1 overzichtelijke omgeving. Tevens is het ook mogelijk om vanuit thuis een sessie te organiseren via zoom.

Beveiliging

Onze online omgeving is beveiligd met e-mailverificatie, toegang voor enkel geregistreerde gasten of een toegang op domeinnaam.

Registratie

Laat je gasten zich registreren via YourOnlineEvent. Je hebt direct inzichtelijk wie zich heeft ingeschreven en wanneer men heeft gekeken naar jouw evenement.

Watchlist

Wie kijkt er allemaal mee? Wil je dat iedereen zich kan inschrijven of alleen een geselecteerd publiek. Alles is mogelijk met onze inschrijfmodule.

Let’s talk

Gebruik de kracht van video.
Wij helpen jou hierbij.

Strijp-T – Gebouw TQ1
Achtseweg zuid 157C
5651 GW Eindhoven
+31 40 29 13 111

Laat hier je gegevens achter

Binnen 1 uur neem ik contact met je op!