Creëer een

 Promotievideo

               voor je product!

Wat is een promotievideo?

Een promotievideo is een korte video waarin een product, dienst, evenement, merk of organisatie gepromoot wordt. In de video’s vind je vaak creatieve, visuele elementen, zoals animatie, voice-overs en muziek. Dat maakt ze aansprekend, waardoor de kijker blijft hangen. Iedere video is anders: de ene video is bijvoorbeeld langer dan een andere. Dat is afhankelijk van je doel en doelgroep. Bij SoMMedia kijken we hier samen met jou naar.

Promotievideo’s zijn breed inzetbaar. Zo kun je ze delen op je website of sociale mediakanalen of tonen tijdens evenementen.

Neem nu contact op

Zo gaan wij te werk

Strategie

Eerst willen wij weten waar jouw video over moet gaan en wat het doel is van deze boodschap. Vervolgens kijken we samen welke soort video’s daar het beste bij passen.

Ontwikkeling

Om jouw verhaal duidelijk te krijgen we nog iets meer informatie nodig. Eerst krijg je een leuk vragenuur zodat we genoeg input hebben. Daarna gaat een scriptschrijver ermee aan de slag!

Productie

Wij regelen alles wat bij een draaidag hoort denk aan een crew, acteurs en props. Na de draaidag verzamelen we alle beeldmateriaal en gaan wij hier een super gave video van maken.

Waarom een promotiefilm laten maken?

Video is de beste manier om informatie op een begrijpelijke manier te presenteren. Je kunt er je kijkers mee informeren, overtuigen en/of enthousiasmeren.

Dit zijn volgens ons redenen om te kiezen voor een promotiefilm:

  • Bereik: Je kunt promotiefilms op verschillende platforms delen, waaronder sociale media, websites en presentaties. Hierdoor bereik je een breed publiek.
  • Een band opbouwen: Een professioneel gemaakte promotiefilm vergroot het vertrouwen van potentiële klanten in je merk.
  • Storytelling: Met een film kan je een verhaal vertellen, waarmee je jouw boodschap en waarden benadrukt.
Video is de beste manier om informatie op een begrijpelijke manier te presenteren. Je kunt er je kijkers mee informeren, overtuigen en/of enthousiasmeren.

Voorbeelden instructievideo door SoMMedia

Overweeg je om een instructievideo te laten maken? Dan ben je bij SoMMedia aan het juiste adres! Met onze ervaring en kennis kunnen wij jou helpen met het creëren van een op maat gemaakte, effectieve instructievideo. Deze voorbeelden bewijzen dat. Benieuwd geworden? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak!

Bekijk onze projecten

Plan een videocall

Heb je plannen voor een overtuigende animatie of een professionele video? Bij SoMMedia staan we klaar om je te assisteren. Ons team van ervaren creatieve professionals is enthousiast om samen met jou te werken, en jouw boodschap van concept tot realiteit te brengen.

Plan vandaag nog jouw videocall en ontdek de kracht van visuele storytelling voor jouw merk!

Maak nu een afspraak!

Laat hier je gegevens achter

We nemen z.s.m. contact met je op!