Welkom bij Studio op T! 

 

 Waarom Studio op T?

Studio op T is de ultieme plek voor evenementen op Strijp-T. Deze moderne en veelzijdige studio combineert industriële esthetiek met geavanceerde technologie en flexibele ruimte-indelingen. Met indrukwekkende LED-verlichting, multimediafaciliteiten en professionele ondersteuning kun je hier eenvoudig jouw visie tot leven brengen. 

Kies Studio op T voor een perfecte evenementenruimte die perfect past bij jouw behoeften. Meer weten?

Neem nu contact op!

 

Hybride evenementen

Hybride evenementen vormen de evolutie van traditionele bijeenkomsten en conferenties. Deze innovatieve aanpak combineert het beste van twee werelden, waarbij zowel fysieke als virtuele deelnemers samenkomen om deel te nemen aan het evenement.

Hybride evenementen integreren geavanceerde technologieën en creatieve opstellingen om zowel fysieke als virtuele deelnemers een optimale en boeiende ervaring te bieden. Ze vertegenwoordigen de toekomst van bijeenkomsten, waarbij grenzen vervagen en toegang tot waardevolle content en interactie wereldwijd mogelijk wordt gemaakt.

 

Een impressie van de studio

Waarom SoMMedia?

Wij begrijpen de kunst van het livestreamen van A tot Z. Met de kennis en ervaring van meer dan duizend succesvolle livestreams, weten we hoe we streams vlekkeloos kunnen laten verlopen. 

In het bruisende hart van Strijp-T

 

Groene omgeving

 

Goede bereikbaarheid

 

Licht installatie

 

Ontvangst tot wel 100 gasten

 

Technische ondersteuning

 

De perfecte ligging

De locatie van Studio op T is niet alleen ideaal voor haar bruisende sfeer, maar ook voor het gemak. Gelegen op een steenworp afstand van belangrijke transportverbindingen, is de studio eenvoudig te bereiken met de auto, trein of zelfs de fiets. Voor gasten die van buiten de stad komen, bieden nabijgelegen accommodaties een comfortabele overnachtingsmogelijkheid. 

Kortom, Studio op T biedt een stressvrije en gemakkelijke ervaring voor zowel organisatoren als gasten.

 

Extra mogelijkheden

Voor een nog betere persoonlijke ervaring kun je jouw evenement uitbreiden. Denk aan catering of extra aankleding. Staat jouw wens er niet tussen? Overleg dan even met onze project managers voor de mogelijkheden!

 

Vormgeving pakket

Voor iedere livestream maken we de vormgeving. In eerste instantie is dit de basis vormgeving voor je platform. Je kunt dit uitbreiden met een leaderpakket, waarbij wij de stream en/of evenement  voorzien van een intro, outro en bumper geheel in de huisstijl.

Specifiekere wensen? Dan creëren wij een custom pakket!

 

Interactie platform

SoMMedia biedt een platform waarmee je  in een online omgeving bij elkaar kunt komen. Wij zorgen ervoor dat jouw gasten een optimale online beleving hebben van het evenement. Denk hierbij aan het bekijken van een plenaire sessie, samen sparren in een breakout room of even relaxen met een kopje koffie tijdens een virtual coffee.

Dit kan je gebruiken bij zowel een livestream als hybride evenement!

 

 

 

Break-out sessies

Wanneer je kiest voor een hybride evenement is een goed programma belangrijk. We leggen de lat graag hoog!

Creëer na de livestream verschillende break-out sessies waarin je de gasten kunt voorzien van extra informatie, gesprekken met experts of elkaar. Zo bied je de aanwezige gasten toch nog iets extra’s (dit kan ook online).

 

Catering

Goed eten tijdens een evenement is essentieel. Het draagt bij aan een positieve ervaring en een comfortabele sfeer, en het laat zien dat de welzijn van de gasten een prioriteit is. Daarom bieden we een scala aan mogelijkheden om eten te bestellen en jouw gasten te verwennen. Of het nu gaat om hapjes, lunch, diner of een borrel, alles kan! 

Let’s talk

Gebruik de kracht van video.
Wij helpen jou hierbij.

Strijp-T – Gebouw TQ1
Achtseweg Zuid 157C
5651 GW Eindhoven
+31 (0) 40 29 131 11
info@sommedia.nl