Videoproductie

De wereld vastleggen met video

Vlogs, corporates, interviews en testimonials, zijn allemaal live action video’s. Voor elke boodschap is een passende vorm van video te vinden.

Verbeelding kent geen grenzen

Heb jij nog geen video van je bedrijf, product of merk? Gemiste kans! Met een video breng je jouw unieke eigenschappen vergroot in beeld en positioneer je je bedrijf of merk op een manier die blijft hangen bij de kijker.

Expertise nodig? Wij produceren al jaren live action video’s waarmee jij kunt vlammen in social campagnes, op beurzen, in e-learnings, op websites of tijdens een bedrijfspresentatie.

Contact opnemen

Video’s waar we trots op zijn

Zo gaan wij te werk

Strategie

Eerst willen wij weten waar jouw video over moet gaan en wat het doel is van deze boodschap. Vervolgens kijken we samen welke soort video’s daar het beste bij passen.

Ontwikkeling

Om jouw verhaal duidelijk te krijgen we nog iets meer informatie nodig. Eerst krijg je een leuk vragenuur zodat we genoeg input hebben. Daarna gaat een scriptschrijver ermee aan de slag!

 

Productie

Wij regelen alles wat bij een draaidag hoort denk aan een crew, acteurs en props. Na de draaidag verzamelen we alle beeldmateriaal en gaan wij hier een super gave video van maken. 

 

Let’s talk

Gebruik de kracht van video.
Wij helpen jou hierbij.

Strijp-S – Klokgebouw
Klokgebouw 210
5617 AC Eindhoven
+31 (0) 40 29 131 11
info@sommedia.nl