Videoproductie

Met een videoproductie visualiseer je het verhaal van jouw bedrijf. Dé manier om nieuwe collega’s te werven, je product of dienst te promoten of een complexe boodschap te versimpelen. Videoproductie is volgens ons de sleutel tot jouw (communicatie)succes. Bij SoMMedia helpen we je om jouw boodschap te vertalen naar een video, die een blijvende indruk achterlaat. Benieuwd? Neem dan snel contact met ons op.

Verbeelding kent geen grenzen

Met een videoproductie visualiseer je het verhaal van jouw bedrijf. Dé manier om nieuwe collega’s te werven, je product of dienst te promoten of een complexe boodschappen te versimpelen. Videoproductie is volgens ons de sleutel tot jouw (communicatie)succes. Bij SoMMedia helpen we je om jouw boodschap te vertalen naar een video, die een blijvende indruk achterlaat. Benieuwd?

Contact opnemen

Voordelen van een videoproductie

Video’s zijn niet meer weg te denken in je communicatiestrategie. Beeld wint het tegenwoordig vaak van een tekst. We zetten de voordelen voor je op een rijtje:

Complexe vraagstukken? Gebruik dan een duidelijke video

 

 

Op beeld kun je emoties tonen, waardoor je boodschap écht aankomt

 

 

Je trekt er de aandacht van jouw publiek mee

 

 

Je vergroot je betrokkenheid en online zichtbaarheid

 

 

Wij maken verschillende video’s

Je kan ons inschakelen voor:

  • Bedrijfsfilms
  • Promotievideo’s
  • Uitlegvideo’s
  • Animatievideo’s
  • Wervingsvideo’s
  • Aftermovies

Bij een video is het belangrijk om visueel aantrekkelijke content te maken. En jouw boodschap? Die moet sterk overkomen. Wij van SoMMedia helpen je om hoogwaardige content in te zetten, die past bij jouw merkidentiteit. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en kunnen jouw idee omzetten in een krachtige video.

Zo gaan wij te werk

Strategie

Eerst willen wij weten waar jouw video over moet gaan en wat het doel is van deze boodschap. Vervolgens kijken we samen welke soort video’s daar het beste bij passen.

Ontwikkeling

Om jouw verhaal duidelijk te krijgen we nog iets meer informatie nodig. Eerst krijg je een leuk vragenuur zodat we genoeg input hebben. Daarna gaat een scriptschrijver ermee aan de slag!

 

Productie

Wij regelen alles wat bij een draaidag hoort denk aan een crew, acteurs en props. Na de draaidag verzamelen we alle beeldmateriaal en gaan wij hier een super gave video van maken. 

 

Video’s waar we trots op zijn

Waar kan je de video’s voor gebruiken?
Voor heel veel doeleinden! Denk aan je website, sociale media, e-mails, evenementen en online advertenties. En ben je op zoek naar personeel? Dan zet je de video bij de vacatures.
v
v

Let’s talk

Gebruik de kracht van video.
Wij helpen jou hierbij.

Strijp-T – Gebouw TQ1
Achtseweg zuid 157C
5651 GW Eindhoven
+31 (0) 40 29 131 11
info@sommedia.nl