Wervingsvideo

Een wervingsvideo trekt niet alleen nieuw talent aan, het versterkt ook jouw bedrijfscultuur en merkidentiteit. Benieuwd hoe wij dat doen? Lees dan verder.

Wat is een wervingsvideo?

Met een wervingsvideo informeer je potentiële werknemers op een interessante en pakkende manier. In de video kunnen verschillende onderdelen van het bedrijf aanbod komen, zoals de carrièremogelijkheden binnen jouw organisatie, de bedrijfscultuur, de kernwaarden en de sfeer van het bedrijf.Vlogs, corporates, interviews en testimonials, allemaal zijn dit live action video’s. Voor elke  communicatieboodschap is er een passende vorm te vinden.

Onze video’s worden o.a. gebruikt voor social campagnes, tijdens beurzen, in e-learnings, op websites of tijdens een bedrijfspresentatie.

Ik wil een wervingsvideo!

Waarom een wervingsvideo?

Een wervingsvideo is meer dan alleen een vacature in videovorm. Het laat zien waar jouw organisatie voor staat én het helpt je de juiste kandidaten aan te trekken. Hieronder hebben we nog een voordelen op een rij gezet:

  • Een geloofwaardig kijkje achter de schermen: met een wervingsvideo laat je potentiële werknemers de binnenkant van jouw bedrijf zien.
  • Merkversterking: een wervingsvideo laat zien dat je investeert in je werknemers én het laat zien waar je als bedrijf voor staat. Dat draagt bij aan een de versterking van je merkimago.
  • Verhoogde betrokkenheid: video’s trekken de aandacht. Dit zorgt voor een betere betrokkenheid van sollicitanten, een hogere conversie én kwaliteit van sollicitaties.
  • Bespaar tijd en middelen: in een video kun je veelgestelde vragen van kandidaten beantwoorden. Hiermee bespaar je het HR-team tijd en middelen.

 

Bij SoMMedia staan we voor je klaar

Bekijk onze projecten en laat je inspireren voor jouw wervingsvideo! Wil je meer weten over wat een wervingsvideo voor jou kan betekenen? Maak hieronder dan meteen een afspraak.

Bekijk de projecten

 

Plan een videocall

Heb je plannen voor een overtuigende animatie of een professionele video? Bij SoMMedia staan we klaar om je te assisteren. Ons team van ervaren creatieve professionals is enthousiast om samen met jou te werken, en jouw boodschap van concept tot realiteit te brengen.

Plan vandaag nog jouw videocall en ontdek de kracht van visuele storytelling voor jouw merk!

Maak nu een afspraak!