Wervingsvideo

Een wervingsvideo trekt niet alleen nieuw talent aan, het versterkt ook jouw bedrijfscultuur en merkidentiteit. Benieuwd hoe wij dat doen? Lees dan verder.

Wat is een wervingsvideo?

Met een wervingsvideo informeer je potentiële werknemers op een interessante en pakkende manier. In de video kunnen verschillende onderdelen van het bedrijf aanbod komen, zoals de carrièremogelijkheden binnen jouw organisatie, de bedrijfscultuur, de kernwaarden en de sfeer van het bedrijf.

Neem contact op

Met een wervingsvideo informeer je potentiële werknemers op een interessante en pakkende manier.

Zo gaan wij te werk

Strategie

Eerst willen wij weten waar jouw video over moet gaan en wat het doel is van deze boodschap. Vervolgens kijken we samen welke soort video’s daar het beste bij passen.

Ontwikkeling

Om jouw verhaal duidelijk te krijgen we nog iets meer informatie nodig. Eerst krijg je een leuk vragenuur zodat we genoeg input hebben. Daarna gaat een scriptschrijver ermee aan de slag!

Productie

Wij regelen alles wat bij een draaidag hoort denk aan een crew, acteurs en props. Na de draaidag verzamelen we alle beeldmateriaal en gaan wij hier een super gave video van maken.

Waarom een wervingsvideo?

Een wervingsvideo is meer dan alleen een vacature in videovorm. Het laat zien waar jouw organisatie voor staat én het helpt je de juiste kandidaten aan te trekken. Hieronder hebben we nog een voordelen op een rij gezet:

  • Een geloofwaardig kijkje achter de schermen: met een wervingsvideo laat je potentiële werknemers de binnenkant van jouw bedrijf zien. Dit zijn bijvoorbeeld dagelijkse werkzaamheden, maar ook bedrijfsevenementen. Zo weten de potentiële werknemers precies wat ze kunnen verwachten.
  • Merkversterking: een wervingsvideo laat zien dat je investeert in je werknemers én het laat zien waar je als bedrijf voor staat. Dat draagt bij aan een de versterking van je merkimago.
  • Verhoogde betrokkenheid: video’s trekken de aandacht. Dit zorgt voor een betere betrokkenheid van sollicitanten, een hogere conversie én kwaliteit van sollicitaties.
  • Bespaar tijd en middelen: in een video kun je veelgestelde vragen van kandidaten beantwoorden. Hiermee bespaar je het HR-team tijd en middelen.
Een wervingsvideo trekt niet alleen nieuw talent aan, het versterkt ook jouw bedrijfscultuur en merkidentiteit. Benieuwd hoe wij dat doen? Lees dan verder.

Bij SoMMedia staan we voor je klaar

Wil je weten hoe een wervingsvideo voor jouw organisatie eruit gaat zien? Ons team van videograven en marketeers staan voor jou klaar! Neem snel contact op met ons voor de mogelijkheden.

Bekijk onze projecten

Plan een videocall

Heb je plannen voor een overtuigende animatie of een professionele video? Bij SoMMedia staan we klaar om je te assisteren. Ons team van ervaren creatieve professionals is enthousiast om samen met jou te werken, en jouw boodschap van concept tot realiteit te brengen.

Plan vandaag nog jouw videocall en ontdek de kracht van visuele storytelling voor jouw merk!

Maak nu een afspraak!

Laat hier je gegevens achter

Binnen 1 uur neem ik contact met je op!